Info News

24.07.2015 15:11


 

Varování 2! Všem Čechům, již není čas otátet!

Máme posledních několik okamžiků, zastavit zradu na Českém národu! Je povinností každého Čecha svou zem bránit a dnes je ten okamžik, kdy nás naše vlast potřebuje a prosí o pomoc!

Ty vetřelce které vláda chce přijmout, pak ať si je rozdělí všichni ti
vládní zaprodanci a krmí si je za své navýšené platy, také za ně musí 100% ručit a nést následky za jejich činy. Já občan ČR si nepřeji tyto vetřelce v naší vlasti a pokud vláda nezmění svůj postoj, pak odmítám platit daně a respektovat zákony ČR! Své daně daruji českým dětem, potřebným rodinám, které se díky současnému zločineckému finančnímu systému, dostali do potíží, o svých daních si prostě budu rozhodovat sám a vládu nepotřebuji! Nepotřebuji živit tu nenažranou pakáž, která nepracuje pro nás, ale pro zločinecký systém banksterů! Vláda nám má vytvářet servis za který dostavají královsky zaplaceno, mají se starat o zájmy nás, kteří zde žijeme, platíme daně, vychováme slušné děti, pan Babiš povídal, že je nutné zapojit selský rozum, já jej tedy zapojuji a již Vás nebudu platit, jelikož vy nevytváříte pro národ servis, ale vytváříte, podporujete národní potupu a kradete nám naší vlast!! Ano každý kdo dnes podporuje tyto vetřelce, tak ať se postaví do řady, napíší své jméno, jak mají velký dům, či byt a podle toho, každý dostane co si zaslouží v podobě těchto vetřelců, samozřejmě i pro ně bude platit, plná vyživovací povinnost, a odpovědnost, jediné co mohou, tak požádat ty zaprděnce v Bruselu o dotaci.
Je nutné donutit vládu k nulové toleranci, stejně jako Maďarsko, Australie atd. To co dnes předvádí ta parta zaprodanců co si hraje na vládu je neunosné, zatím co se zpřísnilo přijímání uprchlíků z Ukrajiny, tak se upřednosňují vetřelci z afriky, co to má znamenat? Slovana nepříjme a s afričana se máme potrhat, co nám to vnucují?
Pokud tento postup zaprodanců bude pokračovat, pak následky si každý ponese jmenovitě, dnes není rok 89, dnes zde není zločinec Havel, který se tehdy zastal bolševiku a my nebyli jako oni, já Vám vy zaprodanci slibuji, že udělám vše co bude v mých silách, aby jste za svou zradu národa zaplatili a to jak, nechám na Vaší fantazii.
Jediné co dokážete, tak udržovat mezi lidmi strach, ale strach plodí nenávist a věřte, že zanedlouho bude žít ve strachu vy ať si na vlastní kůži vyzkoušíte co je strach z bezmocnosti!