Líbye

30.08.2014 18:25

Na videu níže si připomeneme teroristický útok na suverénní stát Líbyi! Líbye byla nejbohatším Africkým státem, bohužel po humanitárním bombardování aliancí na základě zřejmě zaslané SMS americkému bubáčkovi" od připravených povstalců z Pakístánu, vznikla pouze další rozkurvená válečná enkláva, kde se bude po dalších 30let a víc, pouze vraždit, rabovat a na svou úroveň před tímto zločineckým aktem, se zřejmě nikdy nedostane! Ano Líbye je ukázka toho, jak vypadá zavádění západní morálky, do cizího suverénního státu. Díky tomuto nikým neschválenému zločineckému útoku, dnes proudí statísíce muslimů do Evropy a vlády se nyní klepou hrůzou a nevědí, jak to zastavit a k tomu všemu  pan prezident Zeman, možná pod vlivem nějakého lahodného moku(Slivovičky), nás straší a dělá bububu, lidi bojte se "co islámista, tak to terorista", ano takto se ukájí prezident, toho dnes pouze HADR STÁTU"

Prosím podívejte se na celé toto video a pak se zamyslete, zda Libyjský lid měl důvod nechat svou zem takto zlikvidovat? Nebo v tom hrálo roli to, že koncem roku sioUSA končila licence na těžbu ropy v Libyi a samozřejmě obrovský dluh, který USA dlužila Libyi, který byl smazán za americkou humanitární pomoc?

Ono víte, ti uprchlící neproudí do USA, nebo Izraele, jelikož ti mají na rozdíl od Evropy hranice přísně střežené, tak kam jinam mají jít, nežli do Evropy, když jím bouráme jejich domov a nechcou nechat zemřít své děti, rodiny?