Madonna v roce 2013 odstartovala nový a děsivý projekt. SECRET PROJECT.

 

 

 

Co je jeho podstatou? To bylo po dlouhou dobu „secret“, neboli tajné. Proč?

 

 

Protože jde o metaforu toho, co je skryto před zraky lidí… a co brzy vyplyne napovrch ve své strašlivé hrůze.

 

 

 

Madonna na projekt lákala trojicí „trailerů“, které ukazovaly rozdílné stránky této ŽIVÉ NOČNÉ MŮRY.

 

 

V trailerech jsme mohli vidět přehlídku různých způsobů týrání, psychických obsesí, zla a utrpení. Přesně to je skutečným jádrem toho, co se Madonna snažila ukázat.

 

 

Proč Madonna poukázala na skutečnost?  Na pravdu? Protože ji svým osobitým způsobem ještě více zastřela…

 

 

Secret project pojednával o INTERNAČNÍCH TÁBORECH.

 

 

S trochou znalostí bychom je mohli nazvat i „koncentrační tábory“, protože jejich smyslem není určité skupiny obyvatel pouze internovat, nýbrž také vyhladit.

 

 

V těchto táborech docházelo k věznění osob, které poukazovaly na SVOBODU SLOVA.

 

 

Madonna sama se pózovala do role těch, kteří v takové situaci jsou.

 

 

V táborech také docházelo k týrání uvězněných lidí.

 

 

Celkově byly všechny trailery velice temné a depresivní.

 

 

Zcela evidentní byla také souvislost násilí a sexuality.

 

 

Tato souvislost byla zcela evidentní. Neustálé sexuální narážky a „přitažlivost násilí“ byla totiž přesným opakem toho, co chtěl tento projekt „údajně“ propagovat.

 

 

Navenek Madonna odsuzuje násilí, na druhou stranu z něj dělá přitažlivou komoditu ve stylu S/M.

 

 

O co tedy doopravdy šlo?

 

 

To, co Madonna ukázala a umělecky ztvárnila, byly americké FEMA kampy, které se již více než 10 let staví a které nejvíce zmodernizoval nynější prezident a nástroj zkázy, Barack Hussajn Obama.

 

 

Tyto FEMA kampy se nachází po celé Americe a mají prostory pro internaci mnoha milionů lidí. Největší z nich „ubytuje“ více jak 10 milionů osob.

 

 

K FEMA kampům byly vybudovány železnice, které ne náhodou připomínají železnice a vlaky, jimiž byly do koncentračních táborů přiváženi lidé za druhé světové války.

 

 

FEMA kampy jsou vybaveny hlídacími věžemi, elektrickými točitými dveřmi a samozřejmě všudypřítomnými kamerami.

 

 

Ačkoliv je několik desítek těchto speciálně vybavených táborů a jejich údržba stojí mnoho milionů dolarů ročně, oficiálně pouze „čekají“ na krizovou situaci.

 

 

Podle oficiálních dokumentů americké vlády jsou tyto tábory připraveny na dobu, kdy dojde k nějaké humanitární, občanské, ekologické, biologické / epidemiologické nebo teroristické krizi.

 

 

 

FEMA kampy tak údajně budou sloužit pro internování nemocných lidí v případě nebezpečné pandemie, uvěznění rebelů v případě nebezpečné násilné občanské revoluce (jako byla ta v Kyjevě na Majdanu, kterou USA podporovaly) nebo „ubytování“ velkého množství lidí v případě tsunami, zemětřesení nebo dalších katastrof.

 

 

Pro tyto případy slouží údajně i několik milion černých plastových rakví a pytlů, které jsou zde k dispozici a jsou naskládané na pozemcích táborů.

 

 

 

A opět – ze stejných důvodů (v případě nebezpečných zločinců a teroristů) si americká armáda objednala několik tisíc gilotin, které nyní čekají na své použití ve skladech FEMA kampů.

 

 

Ještě vám to nepřipadá dost děsivé?

 

 

FEMA kampy jsou součástí plánu STANNÉHO PRÁVA, které Barack Obama – nebo jiný prezident – vyhlásí v okamžiku krize, aby  mohl prosadit fašistické právo, odvézt všechny nepřizpůsobivé do táborů a chopit se moci diktátora.

 

 

K tomu je samozřejmě nejdřív nutné, aby bylo v USA zakázáno svobodné vlastnění zbraní.

 

 (Zničení pravicových zastánců svobodného nošení zbraně a jejich zabití je součástí plánu.

Jinak by Obamovy a dalším hrozila ozbrojená opozice Nového světového řádu.

A to se nesmí dovolit...)

 

 (Konec svobodné Ameriky... hádejte, kdo kromě Obamy v historii prosazoval

zákaz vlastnění zbraně civilisty, a naopak vlastnění zbraní pouze policií a armádou...?)

 

 (Víme, kde má Obama svůj vzor)

 

Tento plán je často ukazován iluminátskými umělci. Proč to však ukazují?

 

 

Proč Madonna ukazuje FEMA KAMPY, když sama na koncertech podporuje Baracka Obamu???

 

 

 

Protože se snaží od nich odvést pozornost!

 

 

Jak je to možné? Vždyť to nedává smysl !

 

 

Právě že dává.. Madonna totiž ve svém projektu netvrdí, že jde o americké internační tábory. NAOPAK. Ukazuje Ameriku jako zemi svobody a jako místo, kde dochází k potlačování lidských práv a svobod označuje Rusko.

 

 

Rusko je podle ní a podle její propagandy místem „internačních táborů“. Místem, kde se „svobodní lidé“ nemohou sdružovat a říkat své názory.

 

 

Jací svobodní lidé? Podle Madonny – PŘECI GAYOVÉ A LESBY. A všechny další sexuální menšiny.

 

 

Celý Secret project je propagačním nástrojem homosexuální lobby, která používá Fema tábory jako způsob jak lidem znechutit Rusko a jeho boj proti Novému světovému řádu.

 

 

Tyto kroky jsou na Madonně vidět už delší dobu. Její vytrvalá podpora Pussy Riot a podobných deviantních spolků je veřejně známá a dokonce podporovaná.

 

 

Pussy Riot však nemají nic společného se svobodou slova. Naopak. Gang kun**ček jsou jen západní skupinkou, která se snaží vykreslit Rusko jako netolerantní zemi, která pronásleduje homosexuály.

 

 (Záběry z koncertů)

 

 

Pro vás pro všechny, kteří se v tom tolik nevyznáte: západ obviňuje Rusko, že prosadilo homofobní zákony, které homosexuály diskriminují.

 

 

Ve skutečnosti Rusko prosadilo pouze zákon, podle kterého nemohou – tak jako na Západě – umělci a další individua propagovat a vnucovat lidem homosexualismus. Tak, jak to například dělá Madonna ve svých gay klipech.

 

(Více o Madonně a jejích klipech viz. KMOTŘENKA ANTIKRISTA)

 

V Moskvě existují gay kluby, stejně jako v dalších ruských městech. Homosexuálové nejsou pronásledováni. Pouze nesmí být propagováni na veřejnosti a především před dětmi.

 

 (Madonny anti-putinovská propaganda)

 

Podotknu, že totožný zákon mají i některé státy USA.

 

 

Madonna se však nenechá zastavit a v duchu nynější rusofobie prezentuje Rusko jako největší diktaturu světa. Putin je pak samozřejmě tyran a diktátor největšího kalibru.

(Obama jako Madonny "spasitel")

 

 (Putin jako Madonny "vrchol zla")

 

Takto funguje iluminátská propaganda. Takto funguje převracení pojmů. Madonně se úspěšně daří odpoutat pozornost od toho, že za několik let vypukne v USA stanné právo a miliony lidí budou popravovány Novým světovým řádem.

 

 (Madonny MK ULTRA ze Secret Projectu - MK ULTRA míří na vás)

 

Tento blog je krátký, ale výstižný. Prosím vás – nenechte se zmást iluminátskou propagandou. Nevěřte TV ani tomu, co říkají ve zprávách o Rusku. Leda, že si to obrátíte o 180°.

 

 (Madonna ve skutečnosti nenávidí křesťanské hodnoty a bojuje proti nim)

 

Pro více informací sledujte mou stránku Pravda o terorismu, kde najdete více než dost informací o propagandě proti Rusku a o tom, jak USA šíří ve světě terorismus s cílem nastolit Nový světový řád.

 

Pro tentokrát se loučím. Pro více informací nebo pro odpovědi na vaše specifické otázky mi prosím napište osobně na FB.

 

Jakub Sobek